Ferforje Bakımı

Blog, , , , ,

Ferforje ya da  Demir doğrama ürünleri uzun ömürlüdür.  Ferforje bakımı ve tamir bu uzun ömürde çok önemlidir. Ferforje ürünler  genel ve özel mekanlarda sağlamlık ve güvenlik açısından karşımıza çıkmaktadır. Ferforje bakımı ürünün daha uzun yıllar kutlanılmasını sağlar. Yılda bir kez bakım yapılması herhangi bir ferforje ürünün daha  uzun ömürlü olmasına sebep olur.

Ferforje Bakımı Nasıl Yapılır?

Ferforje bakımı yılda bir kez yapılarak geçen yıl içinde oluşan, pas boya altında şişme yapar, şişen yerler zamanla boyayı kaldırır ve demir daha  ciddi paslanma başlayabilir. Bu durumun görüldüğü an bakım zamanı gelmiştir hatta bu durumlar görülmeden bakım yapılması daha  sağlam ve estetik ferforje demektir.

Kabaran ve paslanan yerlerin zımparalanması ardından antipas boya sonra istenilen renk boya ile boyanabilir. Ferforje bakımı yapılmamış ve daha  kötü durumda olan ürünler için bakım daha  zorludur. Çok kötü durumda olan yerler sökülüp  doğranır ve yerine yenisi imal edilir. Durumu tamir edilebilir olanlar ise spiral taşlama  ile zımparalanarak kısa sürede tamir edilebilir. Ardından boya bakımı yapılabilir.

Ferforje Pencere Korkuluk

Ferforje Bakımını Bize Bırakın

Uzun yıllar imalat yaptığımız ferforje ürünlerimizin tamir ve bakımı konusunda da destek veriyoruz. Demir doğrama imalatı kadar bakımı da önemlidir. Ferforje ürünler genellikle dış mekanda bulunduğu ve hava şartlarından etkilendiği için uğranılan hasar doğaldır. Ferforje bakımı yaparken zımpara, tamir, antipas boya ve sizin isteğiniz üzerine seçtiğiniz boya rengini hazırlıyor ve bakımı tamamlıyoruz. Bakımı yapılan ferforjelerin montajını tamamladıktan sonra size sadece mekanın estetik görünümünün ve güvenliğinin tadını çıkarmak kalıyor. Ferforje bakım ve tamir için bizimle iletişime geçebilirsiniz.